Rabobank Clubkas Campagne. Stemmen vanaf 15 april t/m 28 april

logo-rcc-rond.png

Met de Rabobank Clubkas Campagne steunt Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe het rijke verenigingsleven in de regio. Hiervoor stellen zij een deel van de winst beschikbaar, in 2019 is dit een bedrag van € 150.000,- voor de gezamenlijke regio's Maas en Waal en Lingewaard/Overbetuwe! De leden van de bank bepalen hoe dit geld verdeeld wordt.

Word lid en stem ook!

Ieder lid van Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe mag van 15 tot en met 28 april in totaal vijf stemmen uitbrengen op zijn of haar favoriete clubs.

Uiteraard willen we graag dat u stemt op Heemtuin Druten. Elke stem is geld waard! U mag ook meerdere keren op de Heemtuin stemmen! Dus hoe meer stemmen wij krijgen hoe meer we kunnen besteden aan de activiteiten binnen de Heemtuin.

Belangrijke plannen voor dit jaar zijn onder andere, het plaatsen van een picknickbank in de boomgaard, het repareren van het straatwerk rondom het theekoepeltje en het herstellen van het moeras en de vijver. Hiermee werken wij eraan om de kwaliteit van de Heemtuin te verbeteren en we zorgen dat uw verblijf in de Heemtuin nog aangenamer wordt!

En hier is best veel geld voor nodig. Door deelname aan de clubkas campagne van de Rabobank komen deze doelen dichterbij.

Bankiert u bij de Rabobank en bent u lid (aanmelden kon tot 1 april) dan ontvangt u van de Rabobank tijdig een persoonlijke code en uitleg over de stemprocedure.

Wij rekenen op u!