Kom genieten van de Heemtuin!

Iedereen is welkom in de Heemtuin. Houdt een natuurspeurtocht of ga op zoek naar kabouters met je kinderen. Picknick op een kleedje in de vlindertuin of aan de picknicktafel in het weiland. Ruik en proef van de verschillende kruiden in de kruidentuin. Raap appels of noten in de hoogstamboomgaard. Zoek naar kikkers en salamanders in het moeras, of naar kleine kruipers tussen de houtwallen in het bos.

Heb je zelf een idee voor een grotere activiteit of evenement in de Heemtuin? Dat kan zeker, neem daarvoor wel even contact op.

 

Kom werken in de Heemtuin!

Maak jij liever je handen vuil? Er is altijd wat te doen. Van wieden tot planten en van maaien tot snoeien. Kun jij de hele dag buffelen? Of ben jij diegene die graag kennis deelt van planten en plantonderhoud? Er is altijd behoefte aan vrijwilligers om dit mooie stukje van Druten in stand te houden.

Bijna iedere woensdagavond zijn er vrijwilligers aan het werk in de Kruidentuin. En er worden twee werkzondagen per jaar georganiseerd. Je kunt hierbij aansluiten. Maar wil je met een groepje vrienden op een andere dag lekker aan de slag, of zie jij andere mogelijkheden om mee te werken, laat je horen!