Vandalisme in de Heemtuin

2019-04-15 Haagjes 2.jpg

Afgelopen weekend hebben vandalen wederom de Heemtuin bezocht op een wijze die nadrukkelijk niet de bedoeling is. De haagjes rondom de kruidentuin, een van de blikvangers van de Heemtuin, zijn afgelopen weekend behoorlijk beschadigd. Vandalen hebben zich op de haagjes laten vallen, zo lijkt het.

De haagjes zijn zodanig beschadigd dat de aanblik van de strakke haagjes rondom de kruidentuin volledig is verstoord. Er gaan meerdere jaren overheen voordat dit weer is hersteld. Deze haagjes worden door onze vrijwilligers onderhouden in hun vrije tijd. Het is ronduit pijnlijk om te zien dat al deze inspanningen zo abrupt te niet zijn gedaan.

Ook is het rondom de picknickbank , in de nabijgelegen weide, wederom een bende van plastic afval en blik.

Wij hebben uiteraard aangifte gedaan bij de politie.

Heeft u gezien wie dit heeft gedaan? Meldt het ons!

Het zou uiteraard nog mooier zijn als de daders zich bij ons melden en komen helpen om de schade te herstellen!